The Perfect Business

Dette er en business hvor du får betalt for personlig vekst mens du studerer og praktiserer. Lær forskjellen på å jobbe for penger i forhold til å skape gjentakende inntekt. Start på deltid med minimal risiko

Hvem gir deg råd?

Lytt ALDRI til blakke mennesker!

Gå på skolen

Kompetanse er viktigere enn noensinne - men hva kan du om verdiskapning og gjentakende inntekt?

Få deg en jobb

Dersom du ønsker å bli finansielt fri - og eie din egen tid - må du bli din egen sjef.Du kan ikke bytte tiden din for penger. Ledere er de beste betalte i verden - og du bestemmer selv hvor mye du vil tjene. Det er mellom ørene begrensningene sitter

Ta raske beslutninger basert på din intuisjon. Forandre denne veldig langsomt. Hjernen vil helst være i komfort-sonen -men der er det ikke noe som skjer bortsett fra "slappe av".

Rådgivere er svært viktige

Det er et trist fakta at alfor mange tar råd om penger fra personer som ikke har ditt beste i tankene. De er selgere av finansielle produkter som forsikring, bank, fond og annet de vil du skal investere i.

Det er en stor HAKE i det. De vil komme til å tjene penger på dine penger uansett om du ikke gjør det. De lever av dine penger. Ikke noe galt i det - men om du ikke passer på selv, gjør de det garantert ikke!

 

Du overlater din kurv med egg til andre. Tror du de vil være like påpasselig som du selv?

Gode råd er ikke alltid dyre. Det er ofte billige råd

Ditt hus er en viktig og god investering - eller?

"Alle" forteller deg at å investere i egen bolig er det beste du kan gjøre. Det stemmer om du er banken. For deg er rådet tvilsomt. En god investering putter penger inn i lomma - en dårlig tar penger ut. Jammen... sier du, verdistigningen gjør at det er smart.

Hva vil skje om du legger det samme beløpet hver måned inn i å skape andre verdier som gir deg penger inn? Spesielt over lang tid. Hvor mye koster det deg å bo i skatter, lån og avgifter?

Arbeid hardt

Dette er et godt råd om du arbeider hardt for deg selv for å bygge verdier som gir pengestrøm inn. Men ikke for å selge mer av din kostbare tid for penger her og nå. Ekstrajobb for penger er et dårlig råd istedet for å investere samme tiden i skaffe deg kompetanse for å bygge en strøm av penger.

Spare penger

Hvem har funnet på dette rådet? De som eier pengesekken! De vil gjerne ha mer. De får aldri nok. Det gjør heller ikke Staten som sørger for pris-stigning. Legg merke til at den som oftest er litt høyere enn renten du kan oppnå.

Skal du spare penger må skaffe deg kunnskap og ikke stole på rådgivere som lever av å forvalte dine sparepenger. De er selgere - og lever godt av at vi er naive og uvitende om at de tjener penger uansett om du taper.

God gjeld eller dårlig gjeld er ikke det samme

God gjeld er den du har i verdier som putter penger inn i lomma. Et eksempel er eiendom du leier ut, et annet er en business du eier som gir deg pengestrøm enten du jobber eller ikke.

Dårlig gjeld er den du tar opp til privat bruk, for eksempel lån til hus, hytte, bil, båt og annet som tar penger ut av lomma.

Betal ned gjelder din

Er det lønnsomt å betale gjeld? Ja når det gjelder forbruk som kredittkort, avbetaling på kjøp til bil, båt osv. som du aldri kommer til å tjene penger på. Det kan være smart å betale den dyreste finansieringen på bolig, men ikke den billigste. Bruk heller disse pengene til å skaffe deg inntektsgivende verdier.

Lev på minimum av det du tjener

Hvorfor skal du spinke og spare når inflasjon spiser opp dette i form av pris-stigning? Bruk overskudd av penger til å skaffe deg bedre pengestrøm og realisere dine drømmer mens du har helse og evne til å nyte.

Men tenk alltid på å bygge opp pengestrøm til pensjonsalderen kommer. Den som tror det går an å leve herrens glade dager som pensjonist må ta en realitetssjekk.

Investere på lang sikt i aksjer, obligasjoner og fond

Sikre investeringer er like utopiske som trygge jobber. Det er "sleipe selgere" som forteller deg slike eventyr. Om selger er institusjoner som banker, forsikring, fond og annet, eller Staten selv, er de ikke ansvarlige ovenfor deg for det de sier. Du er ansvarlig for dine avgjørelser.

The Hidden Secrets of Money - en serie av 7 svært interessante videoer. Se dem alle!

https://goldsilver.com/hidden-secrets/episode-1/

The Hidden Secrets of Money - en serie av 7 svært interessante videoer. Se dem alle!
Klikk på linken ovenfor - der finner du alle sammen