Penger er drivstoff

Hva vil du med bil uten drivstoff? Hva vil du med egen business uten å vite hva du vil?

Kunnskap fra "gamle dager"

Det er ingen snarveier - det er nødvendig å gå veien. Du går ikke kø! Her er en video som er over 50 år gammel - like aktuell i dag. Og tallene gjelder i dag like godt som den gang.

Hvordan skapes verdier?

Hva har du lært om å skape penger?

Dersom du er vokst opp i et vanlig hjem er svaret: LITE eller INGENTING!

Hva har du lært på skolen? Samme svar?

Du kan lære av en av de aller beste - Robert Kiyosaki - bestselgende forfatter av "Rich Dad Poor Dad" bøkene. 

På denne en annen side finnes et antall video som vil gi deg noe å tenke på. Investere litt av din verdifulle tid for å se på dem.  

Overskriften på siden er Finansiell kunnskap

Er du "normal"?

Da er du blant de 95 % som er fornøyd med å være gjennomsnitt, jobbe for andre/bytte tid for penger og tjene det samme som andre.

Dette er spesielt noe for de som er vitebegjærlige og lærevillige. Det kan gjøres  uten å investere noe som helst utover tiden. 

Mange nøyer seg med å dele muligheten med andre - og kjøpe førsteklasses produkter med fornøygaranti i 90 dager!

Alle kan lære hvordan de utvikler en hobby til full tid og finansiell frihet over de kommende måneder og år. Men det er få som holder på så lenge, for det er krevende.

 

Et viktig element er da en helproff NETTBUTIKK hvor oppgaven er å guide flest mulig inn i butikken din!

 

Ser du deg som "unormal" og vil ha en unormal pengestrøm du selv skaper sammen med et team av andre "unormale".

Det dreier seg om kunnskap, trening, målbevisst innsats for å oppnå de planlagte mål sammen med en dyktig MENTOR med et system som skaper den frihet alle ønsker seg men få oppnår. 

Viktigst av alt: At du er UVILLIG til å være blakk!

Gir du blaffen?

Det er mange som gjør det - og de overfører sine vaner til sine barn.

 

Din kropp er en business.

Din viktigste business.🙂

Ta vare på den og vær rik! Eller velg å gå "konkurs" helsemessig.

Det gjør dessverre alt for mange. Bare se deg rundt og du finner mange beviser.

Se hvor mange som er VILLIG til å veie 20-30 + kilo for mye?

Se hvor mange som er VILLIG til å røyke og snuse, drikke Cola eller annen brus?

Selv om de vet konsekvensene

En person som er frisk har mange drømmer - en som er syk har kun EN!

 

Din business handler om disse 3 områder i livet:

Vitalitet - Utstråling - Velstand

Alle har helse men mange mangler vitalitet

Alle har utseende men mangler selvtillit, smil  og livsglede

Alle vil ha penger men er kun VILLIG til det "normale" som ikke skaper finansiell frihet 

Du kan velge hva du vil med livet ditt. Du er sjef - uansett. Og alle muligheter ligger åpne. Selv om du er fanget i jobb og forpliktelser, kan du fortsatt velge å lære nye ferdigheter - ikke minst om helse, penger og skape verdier for deg og dine..

Denne side er for deg som vil ha mer liv ut av livet :)

Du får 2 sjanser til å bli velstående - hva gjør du?

Hvis vi deler livet i 5 like store deler på 20 år får vi dette:

 

0-19 barn og ungdom med barnehage og skole, idrett, moro og venner

20-39 voksenlivet starter for mange med spesialutdannelse for å bli spesialist med det for øye å finne en trygg og god jobb. Fest og moro, jobb, studiegjeld og enda mer gjeld er stikkord

Et lite mindretall velger å bli entreprenør - starte egen business. Hva synes du passer best for deg: Ha million-inntekt eller million-gjeld når du er 30 år?

40-59 er i familiens tegn med å sjonglere tiden mellom jobb, kjøring av barn til skole, idrett, dans og annet, litt egne hobbies og tidsklemme som klemmer hardt og brutalt. Er du fremdeles i gjeldsklemma og med mindre enn million-inntekt er det på tide å se hva du gjør feil!

60-79 kommer realiteten frem. Vi er etter våre drømmer, årene kommer altfor fort, pensjonen blir mindre enn vi trodde - og vi ser at vi kanskje må jobbe også som pensjonist for å få mer penger til å leve det livet vi har tenkt oss med reiser og det vi har utsatt tidligere i livet

80-99 Seniorårene hvor vi angrer på at vi ikke har tatt bedre vare på helsen vår og at vi ikke har vært modige nok til å leve livet fullt ut. Det er ingen ting folket er mer uvøren med enn helsa. Den er en selvfølge inntil det smeller....

95 % har for dårlig økonomi hele livet - og det blir ikke bedre etter som årene kommer.

Må det være slik? 

Det forsøker denne nettsiden å belyse litt bedre

95 % er UVILLIG til å ha et klart mål for hva de vil med livet sitt

Disse 95 % deler 5 % av verdiene - mens de siste 5 % eier 95 %. Samtidig har disse gjennomgående bedre helse, mer livsglede og er lykkeligere.

Er du VILLIG til å satse på å bli blant de 5%?

Penger er ikke alt - det er vi enige om. Men svært mange drømmer involverer utgifter. Det betyr at vi må lære det vi ikke lærer på skolen: Hvordan verdier skapes. Hvordan du kan bygge en strøm av penger som kommer uansett hva du gjør, hva du er og hvor du befinner deg i verden. For ikke å snakke om hvilket kjønn og alder du har.

Her finner du ikke glasstak eller forskjeller som andre skaper for deg. Du må være minst 18 år for å starte men det er den eneste begrensningen. Det kan også ordnes - og du vet vel at opptjening av pensjon nå starter fra 13 år?

Da må du lese og lytte på det du finner her på disse sidene. Snakk med den som har vist deg hit - eller legg igjen kontaktinformasjon - og du vil bli kontaktet av en som kan mer om det du ser.

Hva tenker du?

«7 av 10 sier det er uhøflig å snakke om penger ...

Det er de samme syv personer som vil forbli fattige.»

Les Kim Kiyosaki's bok "Rich Woman" 

Det sier Robert Kiyosaki, forfatter av bøkene om «Rich Dad – Poor Dad». Han sier videre:

«Men fra min forskning, kan fremtiden være lys for Millennials x) (jeg trodde jeg aldri ville uttale disse ordene.)

Det virker som Millennials er komfortable med å snakke om alt mulig. Ingenting er tabu lenger. Fra følelser, relasjoner, offentlige saker, til penger, ingenting er utenfor grensene.

Dette forklarer eksplosjonen av sosiale medier, og hvor mye Millennials er villig til å dele med komplett fremmede. Når vi trekker fra over-deling med fremmede, er det noe her som eldre generasjoner kan lære av.

 

Når du bestemmer deg for å lære, blir hele situasjonen mer åpen. Denne nysgjerrigheten kan føre til en klar, ikke -dømmende tenkemåte. Du ser forbi dine feil, og i stedet for å bli fanget opp i dem, lærer du fra dem.

Å gjøre mange feil raskt, er den beste læremester. Du kan bare nærme DEG penger med et klart ønske om å vinne over frykten. Du skjønner, frykten dreper drømmer, muligheter, og vår egen personlige vekst. 🙂

Den holder deg fra å leve livet til det absolutte fulle. Når du blir mindre redd kan du endelig begynne å ta skritt for å komme ut av rotteracet. Samtaler om penger er nødvendig og sunt. Dessuten er de livsviktige! 🙂👍

 

x)født etter 1990 og generasjon Z født etter 1995

 

Verden før 2010 og etter 2018

Hva vil du med livet ditt når du er 13-25 år?

Studere? Jobbe? Reise? 

 

Før 2010: Gå på skole, få gode karakterer, skaff deg en god og sikker jobb med fordeler som pensjon og annet, spar penger og invester i eget hus og ekstra pensjon.

Dette er fortsatt et godt råd om du vil bli fanget i tredemølla - av noen kalt rotteracet - og av andre kalt "åpen soning".

Fordi om det store flertallet velger dette - betyr det at det smart? Vil du jobbe hele livet for å gjøre andre velstående?

 

2018: Bli Entreprenør og Multi-Selger snarest mulig."Formell utdannelse gir deg et levebrød, egen utdannelse gir deg en formue" sitat Jim Rohn.

Egentlig er alle selvstendige entreprenører og SELGERE, men de fleste velger å ha en "kunde". Samme hvem din "kunde" - les arbeidsgiver - blir, er du låst fast. Hvis det er det du vil - så er det ok. Men glem at du får realisert dine drømmer på den måten.

Ser du hvordan verden utvikler seg? Færre og færre jobber - flere må starte for seg selv. Jo før du gjør det, jo bedre. Bli student, vær lærevillig og skaff deg FINANSIELL KOMPETANSE. om hvordan verdier skapes. Det lærer du ikke på noen skoler. 

Start med å lese, lytte og høre. Finn deg en mentor snarest mulig som har lykkes. Det er et paradoks at de fleste tar i mot råd fra "blakke" mennesker. Ville du spurt bakkepersonalet dersom du skulle lære å fly?

Det finnes masse rådgivere som lever av å gi deg råd. Yrkesveiledere, bankrådgivere, forsikring og pensjonsrådgivere, aksje- og fondsmeglere og flere til. Felles for disse er at vil selge til deg det de har lært å selge. Neste gang du møter en slik be om å få se kontoutskriften deres.

Hvis de ikke har fin "track-record"/"cash-flow", løp så fort du kan.

Virkelig noe som gir mat til tankene for ung og eldre

Vet du hva du vil med livet ditt? Dersom du vet det er du svært eksklusiv for det er bare 5 % har bestemt seg - og startet på veien dit!
Denne video vil hjelpe deg - men du må velge hvor du skal. Du kan selvfølgelig endre senere. Det blir første vanskelig når du har skaffet deg en dyr utdannelse med tilhørende studiegjeld

Hvorfor vil du ha jobb? Hvorfor jobber du?
Det er andre måter å skape penger og verdier på enn å jobbe for å gjøre andre velstående! Investere tid for å lære om det er et godt råd

Alle har gjentakende utgifter - men hva med inntekter?

Oppfordring til deg - trykk på KONTAKT på på toppen av siden, legg igjen din informasjon og samtidig HVEM som har sendt deg til denne siden - som også gjerne vil sende deg til Tahiti :)

Ta kontrollen over livet ditt - NÅ!